0 In Andet/ Personligt

Berlin i billeder part 2

Jeg kom hjem fra Berlin i lørdags, og siden da har jeg bare nydt sommeren. Jeg havde den skønneste tur til Berlin (igen) og her er der et par highlights, i billeder.

dd

Vi fik både drukket en masse drinks og spist lækre donust. Jeg afveg en smule(læs: en del) fra min kostplan, og det har heldigvis ikke sat nogen spor på min hud, så det var rigtig dejligt at vide at jeg godt kan tillade mig at skeje lidt ud, uden min hud går amok. Jeg havde alle mine kosttilskud med og tog dem dagligt.

hotel

Vores hotel var super lækkert. Vi boede på Pullman Berlin Schweizerhof og det er klart et hotel jeg vil anbefale til andre.

IMG_7840-1

mad

Hver dag var vi ude og spise lækker mad. Jeg elsker at være ude og spise, og i mine øjne er det en stor del af ferien at spise godt 😛

pool

Når vi ikke styrtede rundt i byen, var vi ved poolen på hotellet. Her slappede vi af, og gav vores trætte ben et hvil mellem shopping, sightseen og gåture. Som i kan se på billedet er min hud blevet rigtig pæn, jeg har dog et tyndt lag makeup på. Det er simpelthen så dejligt at den er ved at opføre sig ordenligt, det har taget så meget energi og tåre at kæmpe med det! Jeg håber og tror det er faldet til ro nu.

shoppe

Både Dennis og jeg elsker at shoppe, og vi var i samtlige butikker på Kurfürstendamm. Det var lidt kedeligt at skulle med i alle herre-butikkerne, så er det sjovere når det er min søster og jeg 😉 Mit bedste køb er de støvler som i ser til venstre. De bliver perfekte til efteråret og vinteren, både til hverdag og fest. I kan finde dem online her.

sightseen

Vi var på sightseen, det var virkelig sjovt for det har jeg ikke været i mange år, i Berlin. Jeg tror sidst var i 2009. Jeg opholder mig jo mest omkring Kurfürstendamm når jeg er i Berlin, så det er nok også meget sundt at se nogle af de andre steder 😉

zoo

Vi var en tur i Berlin zoo, og det er simpelthen sådan en hyggelig zoo. Jeg elsker at være der, vi tog derhen tidligt, så der ikke var fyldt med mennesker.

IMG_7499

Generelt fjollede vi bare rundt og hyggede os sammen. At være kærester og bedste venner, er noget der gør det hele lidt sjovere. Det var vores første ferie alene, og det nød jeg virkelig – det håber jeg også Dennis gjorde, selvom han brugte lidt tid på at vente på mig, når jeg skulle lægge makeup 😉 Husk når jeg ikke er aktiv på bloggen kan i altid følge mig på instagram og snapchat under navnet: amaliebrohus.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply