2 In Andet

Eddie flytter ind

På lørdag bliver min kæreste og jeg forældre, altså – til en lille, skøn og kærlig pomeranian hvalp. Hans kennel navn er Piccolo Pom’s Urgent Desire, men vi kalder ham Eddie. Eddie er født den 1 maj i år og er svensker. Han er fra den svenske kennel Piccolo Pom’s – vi har været i kontakt med Kate, som har kennelen, siden han blev født og derfor har vi fulgt ham i alle de 11 uger han har levet. Han er en glad, energisk og meget kysseglad lille fyr. Han bliver en stor fyr for sin race, ca. omkring de tre kilo (ja, en sand vagthund.)

Både min kæreste og jeg svæver på en lyserød sky og vi glæder os begge til at få vores lille dreng hjem. Vi er slet ikke i tvivl om at den første tid bliver hård og jeg har læst så mange bøger om opdragelse af hunde – men jeg er tilgengæld også sikker på, at det bliver dét værd. Ingen af os har haft hund før, men jeg har altid ønsket mig en hund inderligt og nu sker det endelig. Jeg kan slet ikke vente på at få min lille Eddie fyr hjem!

DSC06668

Eddie 

De næste par dage kommer til at stå i forberedelsen tegn; der skal købes kurv, legetøj, foder osv. Vi skal have ordnet forsikring og indregistrering – og så skal vi bare have tiden til at gå, så det kan blive lørdag 😀

Jeg håber i vil tage godt imod Eddie her på bloggen – der kommer nok et billede eller to i ny og næ 😉
– Amalie. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sesse
  14. juli 2015 at 13:40

  Han er så smuk <3 glæder mig til at blive moster til ham 😉

  • Reply
   Amalie
   14. juli 2015 at 14:00

   Ja han er den smukkeste – tror også han glæder sig til dig ❤

  Leave a Reply