0 In Andet

Give Away – Alter Ego Magazine

Jeg har fået et job – det er frivilligt og super fedt! Jeg er nemlig blevet Social Media Manager for Alter Ego Magazine, det vil sige at det er mig der står for kommunikationen på de sociale medier. Alter Ego er et online magasin hvor kreative sjæle kan inspirere og blive inspireret. I kan følge magasinet på facebook her og på instagram her. Lige nu har vi en instagram konkurrence kørende, hvor man kan vinde et smukt billede lavet af kunstneren Maria Permin Berger, til en værdi af 500 kr. For at deltage skal man tage et billede af sin oplevelse af sommer og kunst og lægge det på instagram; brug derefter hashtag #magazinealterego og tag @alter_ego_mag på billedet – så er du med i konkurrencen! Herunder kan i se billedet man kan vinde og den officielle konkurrence beskrivelse.

11261674_769316269851991_1711771470880554601_n

NB!: The competition is on Instagram!

SUMMER COMPETITION!

It’s give-away time at Alter Ego Magazine. You now have the chance to win this cactus print in limited edition by @mpb_art Maria Permin Berger, worth 500 DKK.

To participate in the competition you shall:
1. Post a photo with your experience of summer and art. NB! Art can be anything form a moment, feeling, texture, painting or object – it’s up to you to define what summer art is.

2. Follow @alter_ego_mag

3. Hashtag your photo with ‪#‎magazinealterego‬ and tag @alter_ego_mag

We will pick our favorite photo and announce the winner here on Instagram the 8th of July.
We wish you all a great summer!

Held og lykke til jer der deltager, jeg glæder mig til at se jeres sommer og kunst billeder 🙂
– Amalie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply