Give Away #Humlan fra Urbanears

Jeg har før nævnt, at musik er en stor del af mit liv! Og jeg har også nævnt, at man aldrig skal gå på kompromis med god lyd, med hensyn til højtalere. Men der er jo heller ingen grund til at gå ned på lyd, når det kommer til høretelefoner. Disse lækre Humlan høretelefoner fra Urbanears, har en super fed lyd. Det er en helt andet musikoplevelse, end at høre musik i de høretelefoner der følger med min iPhone. Lyden i Humlans høretelefoner, giver en intens musikoplevelse – man kan bare drømme sig væk i musikken.
Udover den fede lyd, har de også den smarte funktion, at man kan tage hovedbåndet og ørepudderne af og vaske dem. Det er jo super smart hvis man har en lys farve, som kan blive beskidt – især hvis man træner og sveder med dem.

I har nu mulighed for at vinde et super fedt sæt høretelefoner. Som i ser på billedet nedenfor, har jeg dem selv i lyseblå. Alt i skal gøre for at deltage er:

 • Følg bloggen på bloglovin her og like dette indlæg.
 • Gå ind på Makalays fede hjemmeside her – og vælg hvilken farve du vil have, hvis du vinder.
 • Smid en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvilken farve du gerne vil vinde :)

Vinderen bliver kontaktet via mail d. 10/03.

DSC_0073

 “Headphones on, world off.”

– Amalie. 

91 tanker om "Give Away #Humlan fra Urbanears"

 1. Helt enig man skal ikke gå ned på udstyr når det gælder musik ♡ hvis jeg skulle blive den heldige vinder så gerne dark grey 😀

 2. Åhhh de er fede – især i de 2 blå farver, men jeg tager nu de sorte, så de matcher mobilen :-)
  Krydser fingre for mig selv….egotripper..

 3. Jeg kan ikke åbne linket, af en eller anden underlig grund. Men, jeg ville nok vælge sort eller hvid… Nok hvid 😀

  Fed giveaway!

 4. Glæder mig til at fordybe mig i din blog..
  Lækker giveaway – jeg ville vælge Clover, og forære min søn dem. Han er næsten altid med høretelefoner på ( med eller uden lyd) fordi verden ofte larmer for meget for ham. Og han elsker grøn..

  Mia C Andersen / aimlovelive@gmail.com

 5. Ej en fin konkurrence og en fin blog generelt. Tak for invitationen 😉
  Jeg synes de hvide er helt fantastiske og dem vil jeg vælge hvis jeg var heldig nok :)

  Lise B

 6. De er sku da ret fede og jeg har kun dem der følger med iphonen og de gør SÅ ondt i ørene at have i, så jeg håber sådan og den indigo er da ret fed ; )

 7. Hvor er de lækre! Har længe ønsket mig nogle smarte høretelefoner, og det må man da sige de her er. Sygt flotte, enkelte og stillede – bliv mine 😀 Krydser fingre for at jeg vinder. Hvis jeg er så heldig, drømmer jeg om sorte :-)

 8. Ej en fin give away!
  Hvis jeg var så heldig at vinde kunne jeg godt tænke mig dem i farven “Dark Grey”
  Det var lidt svært at vælge, alle farverne er jo fede!

  Stor krammer til dig.

  Følger forresten på Bloglovin’ nu, og har liket indlægget :)

 9. Jeg er vild med Indigo :)
  Har selv ikke nogle hørtelefoner, nu hvor min datter snuppet mine lilla Urbanears… Savner dem virkelig.

 10. Tak for din kommentar på min blog.
  Dem her vil jeg virkelig gerne vinde. Ikke nok med at de ville gøre underværker for mig selv, så ville de også være fantastiske når min datter på 3 år, ser film på ipad’en. Hendes øre kan ikke bruge almindelig små høretelefoner som sidder i ørerne, så et par som dem her ville være et sikkert hit.
  Jeg vælger den sikre dark gray hvis jeg bliver den heldige. Synes ellers også at pumpkin er virkelig cool.

 11. Et par sorte humlan høretelefoner ville være fantastisk! Ødelagde mine elskede urbanears fornyligt, så mangler et par nye beats!

 12. Ej hvor er det svært at vælge, de er jo vildt fede allesammen. Jeg tror dog, jeg bliver nødt til at tage den sikre sorte, som vil passe til alt. Håber at jeg vinder!

 13. Jeg ville gerne have alle farverne – men hvis jeg skal vælge tror jeg at jeg ville prøve de grønne (“clover”) :-)
  Krydser fingre….
  mvh
  Katrine

 14. Står faktisk lige og mangler et headset, så det er jo bare helt perfekt!
  Kunne især godt tænke mig at vinde de grå ( Dark grey).
  Krydser fingre!
  XO, Sofie

 15. Hvor er de fede! Mine fra Dr. Dre er ved at dø, så trænger virkelig til et nyt par – og hvor er det smart at man kan tage hovedbåndet og puderne af for at vaske!!
  Ville elske at eje disse i sort :)

  • Hej Nana :-)
   Jeg har ikke løbet med dem, kun trænet med dem i Fitness world på cross maskinen og styrke træning – der holdt de sig fint på. Det var kun ved nogle øvelser hvor jeg havde hovedet ned ad, at de ikke var så gode :-) Men min fornemmelse er, at man sagtens vil kunne løbe med dem :)

   /Amalie.

 16. Åh sikke en lækker giveaway, krydser alt hvad jeg!!!! :)

  Jeg kunne godt tænke mig dem i hvide.

  Knus

 17. Ihj, de er jo fede i alle farver altså! 😀 Tror dog jeg ville gå med det sikre valg – de hvide. De er så fine, enkle og feminine!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *