0 In Andet/ Inspiration

I N S T A L O V E 1

Jeg elsker instagram og jeg elsker at finde nye spændene mennesker, som jeg kan følge. Og så tænkte jeg jo, at der nok er nogen af jer der har det på samme måde; så her kommer en omgang instagram anbefalinger fra mig.

VALMERCADO

VAL MERCADO 

Val Marcado er den nyeste jeg har fulgt på insta. Hun er youtuber og ekstremt smuk. Og så virker hun virkelig sød i sine videoer. I kan finde hende på youtube her. Hun er mit pt. største girl crush (ja, jeg har mange.)

SARAHGRUNEWALD

SARAH GRÜNEWALD ∆

Der er altså noget over hende Sarah Grünewald. Jeg synes hun er en af de smukkeste kvinder vi har herhjemme og så synes jeg bare hun udstråler sødme og nede-på-jordenhed (ja, det er et udtryk jeg lige har opfundet.)

SIMONELDB

SIMONE LE DOUS BRODERSEN ∆

Det er vidst ikke nogen hemmelighed at jeg er meget glad for Simone. Hun er min bedsteveninde og min evige støtte i tilværelsen. Simone er gudesmuk, alt det gode og helt unik. Hun er desuden god til at dele træningsbilleder og det er altid en motivationsfaktor, til at komme op af sofaen 😉

CANDICE

CANDICE SWANEPOEL ∆

Jeg synes at Candice Swanepoel er magisk, intet mindre.

 I N S T A L O V E er en ny serie her på bloggen. Jeg vil altså løbende lave nye lister med inspirerende instaprofiler 🙂

AMALIEBROHUS

 AMALIE BROHUS 
Husk at i også kan følge mig og at jeg bliver rigtig glad, hvis i gør det 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply