0 In Inspiration

I N S T A L O V E 2

Instagram er the bomb – intet nyt der. Jeg elsker at følge inspirerende personer og i denne serie deler jeg mine yndlings instaprofiler med jer –  fordi jeg selv elsker at finde nye skønne og inspirerende mennesker jeg kan følge. Tjek første indlæg i serien her.

JH

JACLYN HILL ∆

YAAAS, the queen of makeup. Jeg ELSKER Jaclyn Hill, hun er så sød og menneskelig. Jeg er vild med hende og jeg har lavet et helt indlæg om hende som i kan læse her, der er også direkte link til hendes youtube kanal.

AR

∆ ALEXIS REN ∆

Smuk pige, utroligt inspirerende billeder – en god tilføjelse til din feed.

LP

LOUISE PERSSON

Hun er personlig træner, fyldt med energi, altid klar med en inspirerende opdatering om træning eller mad og så er hun min søde veninde. Louise er en helt særlig pige og hendes energi er helt fantastisk og smittende 😀

HP

 HOROSCOPE POST 

Som jeg har nævnt før er jeg meget spirituel og jeg tror også på stjernetegn. Jeg er selv vægt og jeg vil betegne mig selv, som en typisk vægt, haha. Horoscope post er en super god profil at følge, hvis man kan lide stjernetegn – det er dog ikke alt der er lige seriøst.

12736278_10208244608371022_1237083358_n

∆ AMALIE BROHUS ∆

Og jeg bliver selvfølgelig rigtig glad hvis i har lyst til at følge mig på instagram 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply