0 In Andet/ Inspiration

I N S T A L O V E 3

Uha, der er uro i insta-land og alle er ved at bryde sammen over den nye opdatering, som gør at vi ikke ser opdateringer kronologisk, men efter hvem vi interagerer mest med. Jeg er sikker på det hele nok skal gå og at de folk der har lyst til at se dine (og mine) opdateringer, nok skal blive ved med at kigge forbi. Det her er det tredje indlæg i serien:
I N S T A L O V E, hvor jeg deler mine yndlings instagram profiler med jer. Find første indlæg her og andet indlæg her.

PP

 PHILINE ROEPSTORFF 

HVORDAN KAN HUN VÆRE SÅ SMUK? Jeg forstår det ikke, men jeg er vild med hende på alle måder.

JHJ

 JOSEFINE H.J. 

Dette er en misundelsesværdig instagramprofil! Så gennemført og flot – jeg ville ønske at jeg kunne tage så flotte billeder og redigerer dem så godt, det må være drømmen for min instagram 😉

KB

 KATHRINE BROHUS 

Min utroligt smukke og ikke mindst fantastiske søster er helt klart værd at følge på instagram. Hun laver altid nogle gennemførte opdateringer og så har hun vildt sjov – og det bedste menneske i hele verdenen.

CC

  CLASHES CLOSET 

Mommy-instagram, flotte billeder og så skriver hun de sødeste tekster. Nedestående tekst skrev hun da hun var gravid og jeg blev simpelthen så rørt over den at jeg gemte teksten:

“Dear babygirl, I don’t have a lot but I have enough. I can’t give you the world, but I will give you MY WORLD. Babygirl, I can’t promise you a big house, but I promise to give you my big heart. It has been beating for 28 years, but now I know it’s been beating for you. Only you have heard it from within me. I thought I could never love anyone more than I love your father… I was wrong. My heart grew double its side to fit you, and it only grows bigger as you do. Babygirl, I won’t ask you to repay my love. I don’t expect you to be obedient and I won’t ask you to become successful when you grow up. I know I would love you just as you are. I won’t ask you to be perfect. Cause God knows I’m far from it. I got judged and criticized on my flaws my whole life… in result, I degraded myself… Hated myself. I would never let that happen to you. Babygirl, I don’t have an army to protect you, but both my arms would wrap around you so tight that nothing could ever hurt you. Babygirl, nothing lasts forever… Everything is temporary, but not my love for you.”

12919186_10208625984225180_500295510_n

AMALIE BROHUS ∆

I er selvfølgelig også meget velkomne til at følge mig på insta, så bliver jeg vildt glad 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply