0 In Inspiration

I N S T A L O V E 4

Så er det igen tid til en omgang I N S T A L O V E! I kan finde de tre første indlæg i serien ved at klikke på tallene: ∆ 1 ∆ 2 ∆ 3 ∆. Nå, men lad os bare gå direkte til sagen og få nogle skønne instagrammere på bordet!

BROOKE

BROOKE ISEPPI ∆

Den her familie er så smuk, at jeg nærmest ikke kan være i mig selv. Smuk mor, smuk far, smukke tvillingdøtre, smukke billeder, smuk alt! Og så virker Brooke (moderen) bare så sød og jordnær. Jeg elsker at følge med på hendes profil!

Skærmbillede 2016-05-11 kl. 17.08.43

∆ JULIA SOFIA AASTRUPIDA IMILIA AASTRUP ∆

Julia er youtuber, og hun er helt klart en af mine yndlings danske youtubere. Hun virker bare så sød og jeg bliver altid i godt humør af at se hendes videoer. Hun har en lillesøster, Ida, som til tider er med i videoerne, og mine yndlingsvideoer er helt klart dem hvor de er sammen. Find Julias kanal her.

ANDREAGLASSO

 ANDREA GLADSØ 

Veganer, der laver vild makeup, og har god humor. Jeg er vild med Andrea, særligt hende makeup! Og så synes jeg det er spændene at læse om hendes liv som veganer og hendes holdninger. Jeg ville aldrig selv være veganer, men jeg må indrømme at jeg til tider går med tanker om at blive vegetar. Jeg tror dog ikke jeg vil gøre det, men min kæreste og jeg har dog indført en kød-fri dag om ugen.

CHERIRP

 CHERI PASSERA 

Fascinerende dansk skønhed, som laver lækker makeup (ja, jeg følger virkelig mange makeup profiler) og deler flotte billeder. Jeg forstår slet ikke hvordan hun kan være så smuk, hun ligner jo nærmest en dukke, på den virkelig gode måde, forstås.

AMALIEBROHUSS

 AMALIE BROHUS 

Og så håber jeg virkelig i har lyst til at følge mig på insta, så bliver jeg vildt glad 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply