3 In Sundhed

Lifesum

Det er efterhånden fire/fem år siden at jeg begyndte at gå op i at spise sundt og træne. Den gang vidste jeg ikke særligt meget om hverken kost eller træning; især kost – jo, jeg vidste selvfølgelig godt at grøntsager var sunde og at chokolade var usundt. Men kalorier, kulhydrater, fedt og protein havde jeg ikke det store begreb om. Den gang begyndte jeg at bruge en app der hed ShapeUp, i dag hedder den Lifesum og den er super smart! Jeg brugte den i to måneder i sin tid og denne gang har jeg tænkt mig at bruge den en måneds tid. Appen er super simpel; man notere de ting man spiser i løbet af dagen og hvor meget man har rørt sig – og så fortæller Lifesum hvor mange kalorier man har spist.

Jeg bruger Lifesum som et redskab til at holde øje med min kost og tænke over hvad jeg kommer i hovedet. Da jeg brugte den sidst, for fire/fem år siden gav den mig et rigtig godt indblik i hvor meget jeg ca. skal spise på en dag og det har jeg haft i baghovedet siden. Men nu synes jeg at jeg trængte til en lille update på kost-fronten og derfor er jeg startet på den igen. Så kan jeg forhåbenligt blive strammet lidt op inden jeg skal i en bikini, til sommer 😛 Jeg har dog stadig tænkt mig at være usund i weekenderne, jeg kan ikke gå mere end en uge uden chokolade 😉

OBS.: Jeg vil lige understrege at jeg kun ser Lifesum som et hjælpemiddel/en rettesnor til at komme i bedre form. Hvis jeg ikke har flere kalorier tilbage på appen, men stadig er sulten så spiser jeg! Jeg kunne aldrig finde på at sulte mig selv og det vil jeg heller aldrig råde andre til. Jeg vil heller ikke anbefale at man tæller kalorier hele livet, det er kun noget jeg synes man skal gøre i en begrænset periode, for at få en idé om hvor meget man skal spise i løbet af en dag – eller hvis man bliver råddet til det af en kostvejleder (hvilket jeg jo ikke er – jeg deler bare mine personlige erfarringer med jer 🙂 )

11139744_10206066725485311_1670158554_n

Sådan ser appen ud når man er inde i den 🙂

– Amalie. 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Simone Cecilie
    8. april 2015 at 21:22

    Har du den gratis version eller har du opgraderet?

  • Leave a Reply