1 In Andet/ Skønhed

Nytårsforsæt og selvbruner

Jeg elsker nytårsaften! Jeg spiser altid hjemme hos min far og senere holder min kæreste og jeg fest i lejligheden. Nu står den bare på de sidste forberedelser og så går det ellers løs.

I år har jeg lavet nytårsforsæt – det er faktisk ikke noget jeg går specielt højt op i, men jeg har to ting jeg ønsker skal blive en del af mit liv og derfor har jeg lavet det til nytårsforsæt, so here goes:

  • Jeg vil mediterer 1-2 gange om ugen
  • Jeg vil starte til Yoga

Det er noget jeg har tænkt på længe, så nu skal det være!

DSC_0017

 SELVBRUNER 

Selvbruneren jeg bruger er fra NordicTan og svanemærket. Jeg har vist jer den før, men den fortjener altså endnu en fremvisning, for det er den bedste selvbruner jeg har prøvet – og så er den billig, den koster kun 90 kr. Jeg vil derudover anbefale jer at bruge en påføringshandske, til at tage selvbruner på – så bliver resultatet helt perfekt 😀

Jeg håber at i alle får en skøn nytårsaften! Pas nu rigtig godt på jer selv og på hinanden.

 ❤❤❤❤❤❤❤

Hvis i har lyst til at følge lidt med i min aften, så følg mig på snapchat: amaliebrohus

12460076_10207906934849395_739904675_n

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mine nytårsforsæt – VoresBoble
    14. januar 2017 at 19:12

    […] har i år to nytårsforsæt – det ene går igen fra sidste år, det andet er nyt. I mine øjne skal nytårsforsæt fokusere på noget positivt og altså ikke […]

  • Leave a Reply