0 In 10 tilfældige

Overspringshandlinger vol. 2

Ja, som i ved har jeg min sidste eksamen på mandag og jeg knokler på højttryk! For det meste – jeg kan ikke sige mig helt fri for at lave en overspringshandling, eller to; faktisk laver jeg en hel del! Så her er 10 tilfældige, denne gang med overspringshandlinger. Jeg lavede et tilsvarende indlæg i december 2014, da jeg sad og svedte over mit bachelorprojekt – det kan i læse eller genlæse her.

11301608_10206604919859834_778836032_n

10 overspringshandlinger (som ikke kan vente, til min eksamen er overstået)

  1. Min kæreste har købt en selfie-stang! Det skal fejres; med selfies! Og det nødt til at være nu og her!
  2. Mystory på Snapchat er nok noget af det bedste jeg ved, når det kommer til kendte 😀 Uuuh, hvor jeg elsker at følge med! Jeg følger f.eks. wearetazsangels (som bestemt ikke er fra sarte sjæle, BBLU!)
  3. At tage makeup på! Ja, det er nemlig super vigtig at lægge en flot makeup, når man er indenfor hele dagen og ikke snakker med nogen mennesker.
  4. At følge med i valget – det jo faktisk ret vigtigt, så her vil jeg faktisk mene jeg er undskyldt for at lægge min eksamen til side 😉 (Og spise valgflæsk)
  5. At se stalke Vogues youtube kanal! Se f.eks. Kim Kardashian og RiRi på den røde løber eller en mand med en kæmpe turban!
  6. Insta og Facebook får, også i denne omgang, uanede mængder opmærksomhed.
  7. Jeg farvede mine øjenbryn imorges! Det kunne heller ikke vente til mandag.
  8. Helt Normalt er en tidsrøver, når man først kommer igang.
  9. Lidt i tråd med at stalke og facebook – jeg ved alt om alle lige pt. For jeg læser alles opdateringer, også kommentarerne.
  10. Yndlings overspringshandling: at brokke mig til andre over at det går langsomt med at få lavet oplægget til min eksamen – man forstår jo ikke, hvordan det kan lade sig gøre?

Hvis i har nogle tilføjelser til listen, så del dem endelig i kommentarfeltet 😉 Jeg håber ikke jeg er helt alene om at spilde tiden!?
– Amalie. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply