0 In Skønhed

Red Lips Tutorial

Det er efterhånden lidt over en måned siden at jeg lavede den første lip-tutorial, her på bloggen – i kan finde den her. I det indlæg viste jeg jer, hvordan jeg laver markerede læber til hverdag. I dette indlæg vil jeg vise jer hvordan jeg laver røde læber, som jeg næsten altid har når jeg skal til fest. Fremgangsmåden er det samme som hverdags læberne, det er bare nogle andre produkter jeg bruger 🙂

DSC_0357

Jeg starter med at tegne mine læber op med en lipliner – den jeg har brugt er fra Max Factor og kan findes online her. Jeg fylder det yderste af mine læber ud med lipliner og i midten laver jeg tre streger; dem fylder jeg ud med hvid eyeliner. DSC_0375

Derefter tager jeg min røde læbestift på, den er fra Chanel og i kan læse mere om den i indlægget her

11072761_10206053391431968_836742310_n

Jeg har næsten altid røde læber til fest. Dette billede er fra fredag, hvor der både er høj promille, røde læber og trutmund 😛

– Amalie. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply