0 In Andet

Røde Kors

Min lillesøster og jeg har fået et frivilligt job, sammen. Vi er nemlig blevet ansvarlige for Røde Kors genbrugsbutikkers sociale medier, i Hovedstaden (lang beskrivelse, I know.) Lige nu styrer vi Røde Kors Megastore sociale medier og med tiden er det meningen at vi skal få flere af deres butikker på facebook og instagram.

Røde Kors Megestore er en genbrugsbutik som findes i hjertet af Nørrebro, på adressen: Fælledvej 4. Butikken rummer alt fra tøj og sko til cd’er, møbler og lysestager.

Det er en super fed og spændene opgave at arbejde med Megastores sociale medier. Jeg har aldrig selv handlet i genbrug – men efter jeg har været i Megastore har jeg virkelig fået øjene op for hvor mange fede ting der er at finde i genbrugsbutikker – og ikke mindst hvor meget sjæl tingene har. Fremover vil jeg langt hellere forbi en Røde Kors butik, end jeg vil et smut i IKEA.

Skærmbillede 2015-11-15 kl. 16.07.02

I kan følge Megastore på Facebook her. Lige nu har vi faktisk en konkurrence kørende, hvor man kan vinde et gavekort på 250 kr. til butikken – der er 4 gavekort på højkant :)!

Skærmbillede 2015-11-15 kl. 16.07.09

I kan følge Megastore på instagram her. Her deler vi primært fund fra butikken, f.eks. denne skønne striktrøje.

Skærmbillede 2015-11-15 kl. 16.07.16

Jeg er som sagt vildt glad for dette arbejde; jeg synes det er utroligt meningsfyldt at skabe opmærksomhed omkring Røde Kors genbrugsbutikker. Pengene butikken får ind går nemlig til nødhjælp og socialt arbejde. Og så er jeg rigtig glad for at arbejde sammen med min dejlige søster 

Og husk: at støtte en god sag går aldrig af mode ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply