0 In Andet

The Honest Guys

I husker måske at jeg i dette indlæg nævnte at jeg gerne ville begynde at meditere og det jeg så begyndt på nu. Jeg har i lang tid brugt The Honest Guys guidede meditationer, når jeg ikke kunnne sove; det skrev jeg om i indlægget her. The Honest Guys laver de bedste guidede meditationer jeg har prøvet og det er også dem jeg bruger nu, når jeg mediterer om dagen. At meditere giver mig en ro og et overskud i hverdagen. Især roen kan jeg have problemer med at finde af mig selv; jeg er et menneske der har mange tanker, både positive og negative og jeg synes at meditation hjælper mig til at rense ud i mine tanker. Der er så meget fokus på sundhed for tiden, man skal træne og spise sundt – og det er jeg også helt enig i, men man skal også huske at ens sjæl skal være sund og fyldt med positiv energi. Og det mener jeg at meditation kan hjælpe med 🙂 Her er nogle af mine yndlings meditations videoer.

– Amalie. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply