0 In 10 tilfældige/ Andet

What is in my bag

I ligger helt sikkert søvnløse hver evig eneste nat, fordi i ikke ved hvad jeg render rundt med i min taske – men det skal stoppe nu, for i dette indlæg får i et kig i min taske og hvad jeg altid har med mig rundt 😛 Ej, jeg synes bare sådan nogle indlæg er hyggelige at læse og det er altså lidt sjovt, at der er nogle ting man bare nødt til at have med rundt – og andre kan man sagtens undvære. Og det er jo vidt forskelligt hvad man har i sin taske – flere af mine veninder har altid tyggegummi på sig, det har jeg f.eks. virkelig sjældent. Nå, men her er altså et kig i min taske og de ting jeg altid har med mig rundt.

whatisinmybag

  1. Vand: jeg HADER at være tørstig – derfor har jeg altid mit eget vand med rundt, gerne så koldt som muligt.
  2. Makeup-takse: det er meget forskelligt hvad jeg har med af makeup – men jeg har altid en neglefil, en læbestift og en lipliner.
  3. Pung: det tror jeg de fleste har.
  4. Håndcreme: jeg kan ikke klare når mine hænder er tørre, jeg kan slet ikke koncentrere mig – derfor er håndcreme et must.
  5. Nøgler: ellers kan jeg jo ikke komme hjem igen 😉
  6. Høretelefoner: når jeg er alene hører jeg altid musik eller Mads og Monopolet, så går tiden meget hurtigere.
  7. Hårelastik: hvis jeg ikke har en i håret, har jeg helt sikkert en i tasken.
  8. Solbriller: Det er godt nok ikke altid – for når det er overskyet er det lidt fjollet, men så snart det er godt vejr, er mine solbriller med mig rundt.
  9. Mobil: insta, musik, podcast, kamera – i kender det selv 😛

Fortæl gerne hvad i har i tasken i kommentarfeltet – har i det samme som mig eller noget helt andet?
– Amalie. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply