0 In Andet

Youtube faves

Jeg elsker at se youtube-videoer. Hvis jeg virkelig skal slappe af, så laver jeg en stor kop te, en skål med Rittersport med marzipan (for det er noget af det eneste slik jeg må spise for tiden) og så ser jeg youtube-videoer. Jeg ser mange forskellige youtubere, både danske og udenlandske. Herunder finder i min top 4 over mine yndlings udenlanske youtubere samt links til deres kanaler. Og det bliver en top 4, fordi jeg ikke kunne finde en femte, som er lige så god som de andre.

Carli Bybel

#1:  CARLI BYBEL 

Carli er min absolut yndlings youtuber. Hun er utrolig smuk, og så er hun virkelig menneskelig. Jeg føler hendes gode energi strømmer ud gennem skærmen når jeg ser hendes videoer. Alle hendes videoer starter desuden med et positivt citat, og det synes jeg er meget tiltalene. Hun fortæller åbent om hendes hud-problemer (eksem), og det synes jeg er virkelig rart. Jeg elsker når folk tør være åbne om deres problemer, for så føler man sig ikke alene. Det er også derfor jeg selv er så åben omkring mine hudproblemer.

lydia

#2: ∆ LYDIA ELISE MILLEN ∆

Jeg fandt Lydias kanal for to uger siden, og hun har ramt mig lige midt i mit youtube-hjerte. Jeg kan identificere mig med rigtig mange af de ting hun siger, og det er helt klart en af grundene til at jeg er faldet pladask for hendes kanal. Hun har desuden fortalt at hun selv har døjet med acne, og at var det den skrappe pillekur der endte med at virke for hende. Det giver mig håb at hun kan have så smuk hud den dag i dag, når hun har haft hudproblemer. Ja, jeg ved godt jeg ofte snakker om hud her på bloggen, men det er virkelig også noget der fylder meget i min bevidsthed, så jeg håber i kan bære over med mig 🙂

jaclynhill

#3: ∆ JACLYN HILL 

Da jeg først blev vild med youtube, var Jaclyn Hill min yndlings youtuber og som det jo fremgår af denne liste er hun stadig blandt mine favoritter. Jeg elsker hendes makeup-videoer, og når hun laver Q&A’s, hun er nemlig ikke bange for at åbne op om sig selv, sit privatliv og hendes kamp med angst – hvilket jeg synes er utroligt modigt. Jeg har før skrevet et indlæg om hende, som i kan læse her.

coco

#4: ∆ COCO LILI 

 Coco Lili har en fantastisk ro og det er også sådan jeg vil beskrive hendes kanal: rolig. Hendes videoer er så afslappende. Hun giver både indblik i hendes kost, træningsvaner, selvbruning, makeup og laver Q&A’s. Faktisk er Q&A-videoer generelt mine yndlings videoer.

Dette er altså mine yndlings udenlandske youtubere. Jeg er altid på udkig efter nye, så hvis I kender en rigtig god youtuber, så smid gerne en kommentar 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply